Talent Kitchen

Maak kennis met Talent Kitchen: specialist in onscreen talent en events.
Talent Kitchen legt zich toe op talent in televisie en entertainment. Wij zijn er voor het talent zelf en voor wie talent zoekt. Onze activiteiten zijn gericht op coaching en training, management en boekingen. Ook organiseert ons bureau exclusieve events, onder meer gebaseerd op populaire televisieprogramma’s.

Management
Voor management en boekingen kunt u bij meer bureaus terecht. Maar op het gebied van entertainment- en televisietalent is onze expertise ongeëvenaard. Talent Kitchen wordt gerund door vooraanstaande professionals uit de tv-industrie. Ook hebben wij rechtstreeks toegang tot het nationale en internationale netwerk van Endemol. Talent Kitchen vertegenwoordigt een groot aantal tot de verbeelding sprekende talenten, onder wie Jeroen Pauw, Eva Jinek, Eddy Zoey, Merel Westrik en Jojanneke van den Berge.

Coaching en training
Talent is een gave, maar televisie is een vak. En dat vak moet je leren. Wij willen aankomend onscreen talent daarbij helpen en dat doen we op een unieke manier. Ons bureau biedt nieuw talent toegang tot een omvangrijk netwerk van toonaangevende televisiepersoonlijkheden. Persoonlijke aandacht en begeleiding van de beste mensen uit het vak, in alle genres en alle disciplines. Bijvoorbeeld: exclusieve training van Jeroen Pauw, praktijklessen van Robert ten Brink of één-op-één coaching van Minoesch Jorissen. Dat en meer maakt Talent Kitchen mogelijk.
Onze training en coaching is beschikbaar voor iedereen die wil investeren in de ontwikkeling van talent. Dat kunnen de talenten zelf zijn, maar ook hun werkgevers of opdrachtgevers. Bovendien kunnen ook executives uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties profiteren van ons aanbod.

Events
Talent Kitchen organiseert en ontwikkelt events voor bedrijven en groepen. Onze events zijn gebaseerd op nationale en internationale televisiehits. Wij hebben exclusieve licenties van de populairste programma’ s, zoals: Deal or no Deal, Één tegen 100, Wie ben ik?, Fear Factor en vele anderen.
De kracht van onze events:
• De merkwaarde en de naamsbekendheid van televisiehits
• Op maat gesneden voor u, door de makers zelf
• De originele decors, de originele spellen, de originele sterren
• Uw bedrijf in de hoofdrol, uw gasten schitteren
• Een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering (vastgelegd op DVD)

Heeft u de smaak te pakken? Neem dan een kijkje in onze keuken: www.talentkitchen.nl!