Studioverhuur en evenementen locatie

De MediArena in Amsterdam is het hoofdkwartier van Endemol Shine Nederland en met onder andere het studiocomplex is het een perfecte locatie voor evenementen.

I
n het hart van de MediArena ligt Studio 1, met een vloeroppervlak van 2500 vierkante meter is dit één van Nederlands grootste en modernste studio en is bij uitstek geschikt voor grote en kleinere televisieproducties.

Daarnaast is Studio 1 door zijn “Black Box” karakter en aanwezige faciliteiten ook uitstekend inzetbaar voor corporate evenementen, productpresentaties en bedrijfsfeesten.

Studio 1 beschikt over een volledig bekabeld lichtplafond en een voortreffelijke akoestiek. 

De ruimte kan in alle opzichten worden afgestemd op grote en kleinere evenementen. 

De MediArena heeft een breed aanbod aan voorzieningen en faciliteiten, waaronder 22 kleedkamers, een VIP-ruimte, een grote visagieruimte die van alle gemakken is voorzien, meerdere productiekantoren, vergaderzalen, tribunes en  een expeditie.

Blikvanger van het gebouw is het atrium: een multifunctionele ruimte met een capaciteit van meer dan duizend gasten. Ook is de MediArena voorzien van een sfeervol en comfortabel grand café en een omvangrijke foyer voor bezoekers.

De MediArena beschikt over acht unieke  en moderne vergaderzalen ieder in een thema van een televisieproductie van Endemol Shine Nederland. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van audiovisuele middelen zoals een televisie, dvd-speler en laptopaansluiting.

In vergaderzaal  GTST is een vaste beamer met een elektrische inbouwscherm geïnstalleerd.

De opstelling in de zes kleine vergaderzalen van 8 tot 14 persoenen is standaard carré. Er kunnen eventueel extra stoelen worden geplaatst wanneer dit gewenst is.

In vergaderzalen GTST en Miljoenenjacht zijn de volgende opstellingen mogelijk: u-vorm, theater, carré en cabaret. Waarvan GTST een maximale capaciteit heeft van 100 personen en vergaderzaal Miljoenenjacht 150 personen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de MediArena dan kunt u contact opnemen met Annelies van Eijck, bereikbaar op telefoonnummer 020-8931360 of per e-mail info@mediarena.nl

Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een rondleiding  in de MediArena.

Naam

Daglicht

U-vorm

Carré

Theater

Receptie

Diner

Feest

Studio 1

Nee

-

-

1700

3000

1500

3000

Atrium

Ja

-

-

-

1000

-

1000

Foyer

Ja

-

-

-

240

-

240

Café De Huiskamer

Ja

-

-

-

75

-

75

Wedstrijden

Ja

-

12

-

-

-

-

All You Need Is Love

Ja

-

8

-

-

-

-

Goede Tijden Slechte Tijden

Ja

16

20

100

-

-

-

Baantjer

Ja

-

14

-

-

-

-

Ik vertrek

Ja

-

8

-

-

-

-

Eén tegen 100

Ja

-

8

-

-

-

-

Brainstormruimte REC Room

Nee

10

-

-

-

-

-

Miljoenenjacht

Ja

35

46

150

-

-