Sport

Als grootste sport-producent van Nederland verzorgt Endemol Shine Nederland de productie van de digitale kanalen FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International, alsmede een deel van de sportprogrammering op het open kanaal van FOX.

FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van FOX en de Eredivisie-clubs. Van de clubs en voor de fans. Iedere speelronde van de Eredivisie worden hier alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen, Toine van Peperstraten en Kees Jansma. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door onder andere analisten Ronald de Boer, Arnold Bruggink en Kenneth Perez.

Naast de Eredivisie zendt FOX Sports ook andere competities uit, zoals de Jupiler League, de KNVB Beker en de Tweede Divisie. Met het programma FOX Sports Vandaag blijf je dagelijks op de hoogte van al het laatste sportnieuws.

De zaterdagavond staat in het teken van De Eretribune, waarbij Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks wekelijks de leukste gasten ontvangen. De zondagochtend begint met De Tafel van Kees, een deskundige voetbaltalkshow met wisselende tafelgasten uit de voetballerij, gepresenteerd door Kees Jansma met Hans Kraay jr. als vaste sidekick. De voetbalzondag wordt afgesloten met Dit Was Het Weekend, waarin de vaste gezichten van FOX Sports afwisselend het Eredivisie-weekend doornemen. Op maandag is er Natafelen, een praatprogramma waarin Kees Jansma en Kenneth Perez iedere week de grootste namen uit de sportjournalistiek aan de tand voelen. 


Naast live wedstrijden en programma's produceert Endemol Sport ook FOX Sports DOC's, bijzondere documentaires waarin de mooiste verhalen uit de sportwereld worden belicht

FOX Sports International

Met FOX Sports International komt de liefhebber van buitenlands voetbal aan zijn trekken. Wedstrijden van de Bundesliga worden live uitgezonden op drie televisiekanalen. Bovendien beschikt FOX Sports over een aantal online kanalen. Naast de Duitse competitie zendt FOX Sports ook de Europa League uit. Daarnaast heeft FOX Sports de rechten van een groot aantal buitenlandse bekercompetities, zoals de DFB-Pokal en de FA Cup. 
Op FOX Sports International is niet alleen voetbal te zien, maar ook veel andere topsporten waaronder de ATP World Tour, NFL, MLB, NHL en UFC. 

Ajax TV
Endemol Sport en Ajax hebben een exclusieve overeenkomst gesloten voor Ajax TV. Als producent zijn wij verantwoordelijk voor de volledige programmering van de clubzender. Zo worden fans wereldwijd nog beter bediend met uiteenlopende Ajax-content, waaronder samenvattingen, interviews, reportages, de mooiste goals en de grootste triomfen. Alles over Ajax TV hier.