Laatste Nieuws

16-11-2016

 EXCLUSIEVE WE X NINA PARTY COLLECTIE VANAF 17 NOVEMBER VERKRIJGBAAR
Al wekenlang houdt de spannende ontwerpopdracht van karakter Nina Sanders de vaste kijkers van Nederlands langstlopende soap Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) bij RTL 4 aan de buis gekluisterd. Vandaag wordt fictie werkelijkheid en beleeft deze bijzondere verhaallijn haar hoogtepunt. Door middel van een spetterende catwalk show in Meerdijk laat Nina de kijker vanavond zien waar haarharde werken toe heeft geleid. Klokslag 20.30 uur is de WE x Nina party collectie exclusief verkrijgbaar voor WE IS ME® members op wefashion.com en vanaf donderdagochtend 17 november is de collectie verkrijgbaar voor iedereen in de WE Women Fashion stores en op wefashion.com.

OVER DE COLLECTIE: 17 MIX & MATCH PARTY ITEMS
De WE x Nina Party Collectie is de modebewuste vrouw op het lijf geschreven. Pailletten, kant en velvet in de kleuren zwart en okergeel voeren de feestelijke boventoon. De collectie bestaat uit 17 mix en match party-items. Van sensationele tops, blouses en jurkjes, tot een leather look pencil skirt en fauxfur jas. Alle items zijn perfect om met elkaar te mixen en matchen voor de ultieme party look

MARLY OVER DE SAMENWERKING
Net als haar karakter Nina, heeft actrice Marly van der Velden een grote affiniteit met mode. De samenwerking kwam dan ook zeker niet uit de lucht vallen. Marly: “Ik vind het leuk dat met deze samenwerking de lijn tussen fictie en real life vervaagt en de collectie ook echt te koop is voor GTST-fans. Op die manier zijn ze een stapje dichter bij Nina! Ik ben zelf helemaal verliefd op de fluwelen kimono en de satijnen slipdress, die combi ga ik zeker dragen tijdens de kerstdagen”

OVER DE COLLECTIE: 17 MIX & MATCH PARTY ITEMS
De WE x Nina Party Collectie is de modebewuste vrouw op het lijf geschreven. Pailletten, kant en velvet in de kleuren zwart en okergeel voeren de feestelijke boventoon. De collectie bestaat uit 17 mix en match party-items. Van sensationele tops, blouses en jurkjes, tot een leather look pencil skirt en fauxfur jas. Alle items zijn perfect om met elkaar te mixen en matchen voor de ultieme party look!

Onder het motto great things happen when we get together is WE Fashion een unieke samenwerking aangegaan met EndemolShine Nederland en RTL. Op 13 oktober jl. startte in GTST een speciaal geschreven verhaallijn rondom Nina Sanders (gespeeld door actrice Marly van der Velden) die in opdracht van WE Fashion haar eigen party-collectie ontwerpt: de WE x Nina Party Collectie. Een collectie die in de serie is ontstaan en vanaf vanavond daadwerkelijk te koop is. Dit unieke project, waarin fictie en werkelijkheid diep verweven zijn, heeft geleid tot een bijzondere verhaallijn én een collectie die iedereen in handen kan krijgen – ook buiten Meerdijk.