Contact opnemen

In onze mailbox ontvangen wij wekelijks honderden aanvragen, verzoeken en ideeën. Om die reden zijn wij helaas niet in staat om op elk verzoek te reageren. Hieronder kunt u een aantal antwoorden vinden op vaak voorkomende e-mails en verzoeken. 
 
Programma ideeën 
Op dit moment nemen wij geen externe ideeën voor Tv-programma’s meer in behandeling. Door de grote hoeveelheid ideeën die ons dagelijks wordt toegestuurd, is het voor ons niet meer mogelijk om alle ideeën de aandacht en feedback te geven die ze verdienen.
 
De juiste Producent
Wij krijgen regelmatig reacties op programma's die niet door ons geproduceerd worden. Als u een vraag heeft over een programma, check dan alstublieft goed of Endemol Shine Nederland de producent is van het programma.
 
Sollicitaties
Op onze website vindt u een overzicht van onze vacatures. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de afdeling search (Patricia Houtkamp en/of Mascha Beulink) via telefoonnummer 020-8931519.
 
Sponsoring en financiële bijdragen
Verzoeken tot sponsoring en aanvragen van financiële steun etc. nemen wij niet in behandeling aangezien Endemol Shine Nederland een eigen stichting heeft die zich inzet voor goede doelen. Deze stichting, Endemol Shine for Kids richt zich op kinderen.
 
Stage aanvraag
Wij hebben op het moment zoveel aanvragen voor stages en meeloop dagen dat wij geen nieuwe aanvragen in behandeling kunnen nemen.
 
Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, dan kunt u deze stellen via onderstaand invulformulier of per mail richten aan info@endemolshine.nl
Deze wordt vervolgens direct doorgestuurd naar de juiste persoon. Endemol Shine Nederland is ook telefonisch te bereiken via 020 893 1000.​​​